best responsive website builder

Bemiddeling voor bedrijven

Mensen zijn niet lastig, mensen zijn verschillend en dat is best lastig.


Bedrijfsbemiddeling

Sociaal bemiddeling

De dagelijkse samenwerking tussen collega's kan in het gedrang komen door conflicten. De bemiddelaar kan als ontmijner optreden om de werksfeer te verbeteren. In samenspraak met de opdrachtgever zoekt de bemiddelaar naar de gepaste interventie. Gelukkige werknemers geven een hoger rendement.

Klanten en leveranciers

Een meningsverschil over facturen, contracten, leveringen, kwaliteit, ... kan leiden tot een vertrouwensbreuk met je klant of je leverancier. Hierdoor wordt de toekomstige samenwerking gehypothekeerd. Via bemiddeling kies je om de handelsrelatie te herstellen en te behouden.

Familiebedrijf

In een familiebedrijf moeten aandeelhouders verschillende rollen op zich nemen. Ze zijn zowel de zakelijke partner, als het familielid. Dit kan leiden tot een strijd tussen zakelijke en emotionele belangen tussen betrokkenen. In het bedrijf wordt een zakelijke en rationele houding gevraagd, maar hoe bewaar je het evenwicht in de emotionele familiale relatie?

Immo

Je gaat niet over een nacht ijs bij het huren of kopen van een huis of een industrieel pand. Dit is een beslissing op lange termijn. Geschillen tussen huurder/verhuurder of koper/verkoper kunnen de relaties onderling ernstig verzuren. De bemiddelaar biedt de kans om samen een gesprek aan te gaan en de kwestie op te lossen.

Sociale sector

De dagelijkse samenwerking tussen collega's kan in het gedrang komen door conflicten. De bemiddelaar kan als ontmijner optreden om de werksfeer te verbeteren. In samenspraak met de opdrachtgever zoekt de bemiddelaar naar de gepaste interventie. Gelukkige werknemers geven een hoger rendement en kunnen hun tijd en energie steken in wat echt belangrijk is: goede zorgverlening.

Workshops

Een ruim aanbod in workshops rond:
- Communicatie
- Relaties tussen collega's
- Pedagogische vaardigheden
- Conflicten
- Persoonlijke ontwikkeling

Workshops op maat. Vraag vrijblijvend een offerte.

Hoofdzetel
Beekstraat 18
3640 Kinrooi

Contact email adressen

Reinhilde: reinhilde@consenti.be

Celine: celine@consenti.be

Emmy: emmy@consenti.be

Francesca: francesca@consenti.be


Dank je voor je bericht.